Ingrediente:

(pentru 4 persoane):

    1/2 capatana de salata "freeze" 1/2 capatana de salata obisnuita 2 legaturi de ridichi rosii 1 ardei galben gras 1 manunchi de ceapa verde 2 linguri otet de mere 6 linguri ulei de masline sare piper proaspat macinat

Mod de preparare:

1.Salata se spala si se scurge de apa(se centrifugheaza);Ridichiile se spala bine (nu se curata) si se taie in patru.
2.Ardeiul se taie jullien, ceapa verde in bucati de 3-4 cm.
3.Intr-un bol se rupe in bucati salata verde, se adauga celelalte verdeturi taiate.Se amesteca otetul de mere cu uleiul de masline ,sare si piper intr-o sticluta, pe care o agitam pana cand sarea se dizolva.Se pune amestecul rezultat peste salata si scuturam bine bolul, nu amestecam.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)