O reteta simpla de pasteta cu sunca pe placul tuturor.

Ingrediente

  • 350 g sunca slaba
  • 100 g smantana
  • 100 g ciuperci
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 5 sardele
  • 1 ceapa mica
  • piper
  • nucsoara
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se rade fin. Se caleste putin. Se pun ciupercile tocate marunt, putina sare si restul de condimente. Se lasa sa fiarba si se acopera. Daca apa lasata de ciuperci nu este suficienta se mai adauga putina apa.
Ouale se fierb, trebuie sa fie tari.

Sunca si ciupercile se toaca marunt, eventual se poate da prin masina de tocat. Peste acestea se adauga ouale taiate marunt, smantana si sardelele. Se pune si unt si se amesteca totul foarte bine.

Se pune totul la frigider si se poate servi.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pasteta cu sunca.