50 - min
Timp de preparare
redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina mica
- 1 cutie mica de mazare
- 1 mana buna de fasole verde (de la congelator sau din conserva)
- 1 varza cat un pumn
- 2 cartofi
- 250 ml. suc de rosii sau 1-2 linguri pasta de tomate
- sare
- 3 linguri ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Intr-o oala de 6 litri pui apa la fiert si cand da in clocot pui ceapa, morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul, tocate dupa preferinta. Pui si varza taiata fideluta si lasi sa fiarba pana sunt aproape gata. Apoi pui cartofii taiati in cubulete mai mici si cand sunt fierti si acestia pui mazarea si fasolea verde, pui uleiul, sucul de rosii si verdeata. Poti sa o acresti cu bors sau o poti lasa ca supa de legume.
Cand nu e post, poti pune carne taiata cubulete.
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie