Se utilizeaza aluat de cozonac. Dureaza 30 minute la cuptor si 15 minute de preparare

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

500 gr. branza de vaci
3 oua
100 gr. zahar
50 gr. unt
40 gr. faina
stafide dupa gust

Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale dupa ce untul s-a inmuiat cu zaharul, se adauga branza de vaci si faina. Se amesteca bine si apoi se adauga stafidele.
Se intinde intr-o tava aluatul ca si pentru placinta, ridicand aluatul pe peretii tavii, se adauga compozitia de branza si apoi se taie aluatul de jur imprejur si se lasa sa cada peste branza,distanta intre marginea ramasa de aluat si branza trebuie sa fie de un deget.Aluatul in tava nu trebuie sa fie mai gros de 1cm.

O reteta delicioasa de pasca propusa de: Dima Daniela (alfaya)

Intreaga echipa Delly va ureaza PASTE FERICIT!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pasca cu branza si stafide.