Se folosesc ca ingrediente capul, gatul si picioarele mielului, morcov,patrunjel,telina, dupa ce s-au fiert se strecoara si se alege carnea de pe oase care se taie marunt. Se drege cu galbenus de ou si smantana si se aromatizeaza cu otet si tarhon. E o minunatie de ciorba.
morcov
un ardei gras rosu
bulion
maruntaiele de la miel
capatina
picioarele
coastele de miel

Mod de preparare

Legumele se pun la fiert cam o jumatate de ora dupa care se adauga maruntaiele, capatina, picioarele, coastele si se spumeaza mereu. cind maruntaiele sint aproape fierte se scot si se toaca pe o planseta dupa care se pun la loc in ciorba.
Se adauga bulion se mai fierbe putin, se potriveste cu sare si bors si se drege cu ou si smintina. se serveste cu hrean ras si este o bunatate.Va doresc pofta buna si un paste fericit!

O reteta propusa de Marcu Aurelia

Intreaga echipa Delly iti ureaza PASTE FERICIT!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri