Ce parere ai de o budinca din taitei cu branza?

Ingrediente

  • 300 g de taitei
  • 450 g branza
  • 3 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 120 g stafide
  • sare
  • margarina (o lingurita)
  • ulei
Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert intr-o oala cu apa in care se adauga si putin ulei ca sa nu se prinda. Dupa ce fierb si sunt bine scursi se amesteca cu branza, zahar, galebnusurile oualelor si cu stafide.
Albusurile se bat spuma si se adauga si ele.

Se unge o forma cu margarina, de preferat o cratita, in care se pune compozitia.

Se tine la cuptor aproximativ 15-20 de minute.

Este o budinca excelenta.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Budinca din taitei cu branza.