- 300 g de taitei
- 450 g branza
- 3 oua
- 4 linguri de zahar
- 120 g stafide
- sare
- margarina (o lingurita)
- ulei
Taiteii se pun la fiert intr-o oala cu apa in care se adauga si putin ulei ca sa nu se prinda. Dupa ce fierb si sunt bine scursi se amesteca cu branza, zahar, galebnusurile oualelor si cu stafide.
Albusurile se bat spuma si se adauga si ele.
Se unge o forma cu margarina, de preferat o cratita, in care se pune compozitia.
Se tine la cuptor aproximativ 15-20 de minute.
Este o budinca excelenta.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor