Ingrediente

    250 ml cafea 5 oua 100 g zahar 600 g crema mascarpone 200 g piscoturi cacao 40 ml coniac

Mod de preparare

Galbenusurile se separa de albusuri. Peste galbenusuri se adauga zahar si se amesteca foarte bine, pana cand zaharul se dizolva.

Se adauga peste galbenusuri crema mascarpone (inainte de a pune crema amestec-o putin). In continuare se amesteca intreaga compozitie pana se obtine o crema omogena..
Albsurile se bat si ele foarte bine, sa se obtina o crema tare.Albusurile se rastoarna peste crema facuta in prealabil.

Se face cafeaua si se lasa la racit. In cafea se adauga si coniac. Piscoturile se inmoaie in cafea si se pun intr-o tava. Peste piscoturi se pune jumatate din cantitatea de crema, se adauga iar un rand de piscoturi si apoi restul de crema.
Peste tiramisu se presara cacao.

Se tine la frigider cateva ore si se serveste.

Pofta buna!