3 / 6

Pui la gratar cu sos gorgonzola si cartofi la cuptor

In lipsa de idei am venit cu aceasta reteta super buna care zic eu ca va va face sa zambiti, pentru ca langa mine cineva a zambit dupa ce a terminat de papat :)
Dar sa nu o mai lungim cu vorba si sa va descriu cum a decurs treaba. Intai am curatat cativa cartofi si i-am taiat in doua, apoi feliute, i-am pus intr-o tava cu putin ulei, i-am condimentat cu sare, piper, boia de ardei si putin praf de usturoi, iar apoi i-am bagat la cuptorul incins in jur de 25-30 de minute.
Apoi am luat niste muschiulet de pui refrigerat, in jur de 3-4 fasii de persoana, le-am spalat, sarat si piperat si le-am pus pe gratar, in jur de 2-3 minute/parte.
Si ca sa ii dau o savoare in plus acestei retete, am facut un sos din smantana, branza gorgonzola, sare, piper si o lingura de faina. Am pus cam 200ml de smantana (se poate folosi si lapte) la incalzit la foc mic intr-o olita, apoi am adaugat si o bucata de gorgonzola si am amestecat pana s-a topit integral. Apoi amestecand cu un tel, am adaugat si lingura de faina in ploaie si am mentinut ritmul pana a inceput sa se ingroase sosul.
Cam asa arata in final farfuria montata.
Am completat meniul si cu o salata cu: rosii, castraveti, ceapa verde, varza, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper.
Cam asta a fost tot.

 

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
 

Înapoi la articol

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri