Timp de preparare:
30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

    8 ciocanele 1 lingura bulion 150 ml ulei 1 lingurita de zahar 400 g rosii coriandru macinat 3 cepe 4 linguri gem de visine sare piper boabe piper macinat 4 linguri sos de soia 2 lingurite mustar
Mod de preparare:

Se face o marinata din: gem de visine, ulei, coriandru, 1/2 lingurita zahar, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper. Cu amestecul rezultat se ung bine ciocanelele de pui si se lasa sa se patrunda bine 2-3 ore.
In acest timp se face sosul: Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Se adauga rosiile taiate cubulete, bulionul, 1 lingurita de zahar. Se lasa la fiert 5 min. Apoi se paseaza ingredientele, se sareaza si se pipereaza.
Ciocanelele de pui se sareaza, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptorul incins in prealabil, pana se rumenesc. Se servesc impreuna cu sosul si cu salata verde.

O reteta propusa de: Brasoveanu Roxana (adaka)