Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:
    10 oua 1/2 piept de pui crema de unt sau branza 5 castraveti murati gogosari rosii murati patrunjel sare, piper
Maioneza:
    2 oua mustar ulei sare
Mod de preparare:

-se pun ouale la fiert
-pieptul de pui se feliaza se condimenteaza dupa gust si se pune pe gratar
-dupa ce ouale s-au fiert se taie in doua si se scoate galbenusul
-pieptul de pui, castravetii, gogosarii si partunjelul se taie marunt.
-se amesteca galbenusul cu crema te unt sau branza pana devin omogene,se adauga pieptul de pui, muraturile, patrunjelul si sare dupa gust
-din cele 2 oua ramase se face maioneza.
-pe un platou intins se toarna maioneza si se aseaza ouale
-se orneaza dupa imaginatia fiecaruia!

Pofta Buna !

O reteta propusa de: Junjan Adriana (adriana_junjan)