Ce parere ai de soufle de branza?

Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 300 gr branza de capra
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura unt sau ulei de masline
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 100 ml lapte de soia sau lapte degresat
Mod de preparare:

Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga cele doua linguri de faina si se amesteca bine, se aduga laptele treptat pana se obtine o conpozitie omogena.
Se ia de pe foc. Dupa ce s-a racit se adauga galbenusul de ou si branza de capra. Se adauga mararul tocat marunt.
Se bate spuma albusul de ou si se incorporeaza la compozitia de mai sus.

Se pune compozitia obtinuta intr-un vas uns cu ulei de masline sau unt si se baga la cuptor pentru 30 min, pana ce formeaza o crusta aramie la suprafata. Se opreste cuptorul iar sufleul mai trebuie lasat cel putin 5 minute inainte de a fi servit.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Ilie Paula Crina (1_CRINA)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Soufle de branza de capra.