45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300 gr branza de capra
- 1 legatura marar
- 1 lingura unt sau ulei de masline
- 1 ou
- 2 linguri faina
- 100 ml lapte de soia sau lapte degresat
Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga cele doua linguri de faina si se amesteca bine, se aduga laptele treptat pana se obtine o conpozitie omogena.
Se ia de pe foc. Dupa ce s-a racit se adauga galbenusul de ou si branza de capra. Se adauga mararul tocat marunt.
Se bate spuma albusul de ou si se incorporeaza la compozitia de mai sus.
Se pune compozitia obtinuta intr-un vas uns cu ulei de masline sau unt si se baga la cuptor pentru 30 min, pana ce formeaza o crusta aramie la suprafata. Se opreste cuptorul iar sufleul mai trebuie lasat cel putin 5 minute inainte de a fi servit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ilie Paula Crina (1_CRINA)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie