Ce parere ai de o reteta de piept de pui pe pat de legume? Incearca aceasta reteta delicioasa, mai ales ca poti vedea si pozele primite de la cititoare.
Timp de preparare:

1.30 h

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

- 1 kg piept de pui ( 2 pipeti taiati in 4 bucati)
- 3 morcovi taiati julien
- 3 ardei taiati julien
- 2 cepe taiate marunt
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri de miere
- 2 pahare vin alb sec
- 100 ml ulei masline
- 250 g ciuperci (1 cutie)
- 400 g cascaval
- 20 g sos de soia
- Garnitura de orez (Uncle Bens)

Mod de preparare

- Se taie pieptul de pui in 4 bucati
- Se cresteaza fiecare bucata si se introduce o felie de cascaval, 4 capere, sare, piper si cate 1 catel de usturoi taiat marunt.
- Se sareaza si pipereaza fiecare bucata de piept de pui, umpluta.
- Din ceapa, morcov, ardei si ciuperci se face un pat de legume asezate in tava peste uleiul si vinul care se omogenizeaza in prealabil, se condimenteaza cu piper , sare, apoi se aseaza pieptul de pui care se unge cu 2 linguri de miere.
- Se da la cuptor 45 de min, se intoarce pieptul de pui si si se aseaza inca o felie de cascaval deasupra, apoi se mai lasa 25 min la cuptor.
- Se serveste cu garniture de orez stropit cu sos de soia.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Draghita Mariana (Brandusa)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri