- 4 banane
- 3 oua
- 4 linguri de unt
- 1 ceasca de zahar
- 1 ceasca de cafea
- 500 ml lapte
- 200 g paine uscata
Mod de preparare
Se rupe in bucatele mici paine si se pun intr-o crtatita. Peste paine se toarna laptele si se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga ceasca de cafea si galbenusurile, amestecand foarte bine.
Se pun bananele taiate in feliute mici, se adauga untul si albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma inalta, o forma unsa in prealabil cu unt. Prajitura se coace in cuptor la bain marie.
Pofta dulce!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”