- 4 banane
- 3 oua
- 4 linguri de unt
- 1 ceasca de zahar
- 1 ceasca de cafea
- 500 ml lapte
- 200 g paine uscata
Mod de preparare
Se rupe in bucatele mici paine si se pun intr-o crtatita. Peste paine se toarna laptele si se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga ceasca de cafea si galbenusurile, amestecand foarte bine.
Se pun bananele taiate in feliute mici, se adauga untul si albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma inalta, o forma unsa in prealabil cu unt. Prajitura se coace in cuptor la bain marie.
Pofta dulce!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă