- 4 banane
- 3 oua
- 4 linguri de unt
- 1 ceasca de zahar
- 1 ceasca de cafea
- 500 ml lapte
- 200 g paine uscata
Mod de preparare
Se rupe in bucatele mici paine si se pun intr-o crtatita. Peste paine se toarna laptele si se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga ceasca de cafea si galbenusurile, amestecand foarte bine.
Se pun bananele taiate in feliute mici, se adauga untul si albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma inalta, o forma unsa in prealabil cu unt. Prajitura se coace in cuptor la bain marie.
Pofta dulce!
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024