O mancare delicioasa de cartofi cu costita afumata.

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

-1kg ceapa
-1morcov
-1ardei gras rosu
-3cartofi potriviti ca marime
-costita afumata
-marar
-bulion
-condimente

Mod de preparare:

Costita se taie bucati potrivite,se caleste putin in ulei,apoi se scoate pe o farfurie,in ceeasi tigaie in care au fost prajite acestea se calesc legumele:ceapa,morcovul, ardeiul tocate marunt,la foc mic.

Cand s-au calit si legumele se adauga costita,cartofii taiati cuburi,apa,se lasa la fier pana cand cartofii sunt patrunsi,apoi se adauga bulionul, sare sau condimentele.

Se introduce la cuptor pt 20 min aproximativ, se stinge focul si se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Boureanu Ana-Maria (ana_maria2)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mancare de cartofi cu costita afumata.