Este un preparat foarte gustos si exotic totodata.

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):
200ml.suc de portocale,
4 linguri ulei de rapita,
1 lingura miere,
2 linguri otet balsamic,
300g.somon afumat,
100g.salata verde foarte tanara(fara capatana),
100g.salata creata,
2 linguri piper rosu macinat,
coaja de la o portocala taiata in fasii subtiri;

Mod de preparare:

1 Sucul de portocale se pune la fiert si, dupa doua clocote,se ia de pe foc.Se lasa la racit, apoi se adauga uleiul,mierea si otetul balsamic si se sareaza.

2.Somonul il taiem in fasii la fel de groase ,pe care le asezam de jur imprejurul unei farfurii.Salata spalata si scursa de apa se aseaza in mijlocul farfuriei.

3.Piperul rosu se presara peste somon si pe marginea farfuriei.Sosul de portocale se toarna peste somon si salata si se orneaza cu coaja de portocala taiata in fasii subtiri.Servim cu un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Somon cu salata si sos de portocale.