(pentru 4 persoane):
200ml.suc de portocale,
4 linguri ulei de rapita,
1 lingura miere,
2 linguri otet balsamic,
300g.somon afumat,
100g.salata verde foarte tanara(fara capatana),
100g.salata creata,
2 linguri piper rosu macinat,
coaja de la o portocala taiata in fasii subtiri;
Mod de preparare:
1 Sucul de portocale se pune la fiert si, dupa doua clocote,se ia de pe foc.Se lasa la racit, apoi se adauga uleiul,mierea si otetul balsamic si se sareaza.
2.Somonul il taiem in fasii la fel de groase ,pe care le asezam de jur imprejurul unei farfurii.Salata spalata si scursa de apa se aseaza in mijlocul farfuriei.
3.Piperul rosu se presara peste somon si pe marginea farfuriei.Sosul de portocale se toarna peste somon si salata si se orneaza cu coaja de portocala taiata in fasii subtiri.Servim cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.