(pentru 4 persoane):
200ml.suc de portocale,
4 linguri ulei de rapita,
1 lingura miere,
2 linguri otet balsamic,
300g.somon afumat,
100g.salata verde foarte tanara(fara capatana),
100g.salata creata,
2 linguri piper rosu macinat,
coaja de la o portocala taiata in fasii subtiri;
Mod de preparare:
1 Sucul de portocale se pune la fiert si, dupa doua clocote,se ia de pe foc.Se lasa la racit, apoi se adauga uleiul,mierea si otetul balsamic si se sareaza.
2.Somonul il taiem in fasii la fel de groase ,pe care le asezam de jur imprejurul unei farfurii.Salata spalata si scursa de apa se aseaza in mijlocul farfuriei.
3.Piperul rosu se presara peste somon si pe marginea farfuriei.Sosul de portocale se toarna peste somon si salata si se orneaza cu coaja de portocala taiata in fasii subtiri.Servim cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!