Timp de preparare:

50 - min

Dificultate:
medie

Ingrediente: 

    1/4 kg carne de vaca 1 conopida mica 1 ceapa mica 2 morcovi mici 1 patrunjel mic 1 ardei verde mic 1 lingura de otet 3 linguri de bulion sare piper tarhon leustean


Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece. Cand este aproape gata , se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat in feliute subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.La sfarsit se adauga piperul, sare, frunze de leustean, tarhon .

Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar important este sa fie fierbinte

O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)

Iti recomand si retetele:

Ciorba de zarzavat

Ciorba greceasca

Ciorba radauteana

Ciorba de fasole