Cea mai tare pacaleala pentru copiii mofturosi.
Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

Urzici-o farfurie adanca plina
ceapa-1buc medie
usturoi-5 buc
ou-1 buc
pesmet sau faina-3 linguri
sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Urzicile se spala si se oparesc in putina apa fiarta timp de 5 minute.Se scot, se storc de apa in care au fiert si se toaca marunt cu un cutit cu lama mare.
Separat se toaca ceapa marunt si se caleste 3 min cu o lingurita de ulei.Tocatura de urzici se amesteca cu ceapa calita, usturoiul pisat,oul, pesmetul,cu sarea si piperul, dupa gust.
Din aceasta compozitie se ia cu lingurita, se fac chiftelute mici, rotunde, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Se pot servi reci sau calde.Au un gust extraordinar si pot pacali orice copilas mofturos.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Buligescu Gabriela (gbrlsf)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri