30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Urzici-o farfurie adanca plina
ceapa-1buc medie
usturoi-5 buc
ou-1 buc
pesmet sau faina-3 linguri
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Urzicile se spala si se oparesc in putina apa fiarta timp de 5 minute.Se scot, se storc de apa in care au fiert si se toaca marunt cu un cutit cu lama mare.
Separat se toaca ceapa marunt si se caleste 3 min cu o lingurita de ulei.Tocatura de urzici se amesteca cu ceapa calita, usturoiul pisat,oul, pesmetul,cu sarea si piperul, dupa gust.
Din aceasta compozitie se ia cu lingurita, se fac chiftelute mici, rotunde, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Se pot servi reci sau calde.Au un gust extraordinar si pot pacali orice copilas mofturos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Buligescu Gabriela (gbrlsf)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie