3 / 7

Salata boeuf

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 piept de pui
  • 300 g morcovi
  • 200 g telina
  • 400 g castraveti murati
  • 100 g mazare fiarta
  • 1 linguri de mustar
  • maioneza
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Se curata aproape fierbinti, apoi se lasa la racit. Se taie cubulete mici. Castravetii, se scurg bine de apa dupa care se taie ceva mai fin, dar tot in partatele. Morcovii si telina se fierb in apa cu putina sare, dupa care se taie la fel ca si castravetii. Pieptul de pui se fierbe separat, dupa toate regulile,
adica putina sare, in vas semi-acoperit. Se taie rece, cubulete mici. Se adauga si mazarea, cat mai fina. Se adauga un praf de sare, putin piper si o lingura de mustar si se amesteca usor. Se adauga maioneza, se amesteca totul, usor sa nu se preseze cartofii. Se decoreaza cu masline, castrveti si gogosari.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri