2 / 7

Drob de pasare

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 350 gr ficatei pasare
  • 400 gr pipote
  • 1 ceapa de marime mijlocie
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2 legaturi marar verde
  • 6 oua
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la racit. Intre timp se curata ceapa, patrunjelul si mararul, se spala si se taie in bucati. Apoi se dau toate prin masina de tocat, inclusiv ceapa, ficatul, pipota. Se adauga 4 oua, sare piper si ulei, se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 minute, apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine cu putin delikat. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste bine.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri