O reteta pentru pregatirea crapului cu vin negru.

Timp de preparare:

1 ora

Dificultate:

medie

Ingrediente:

1kg crap
200 grame ulei,
2 linguri pasta de tomate
400gr vin negru
sare
piper macinat

Mod de preparare:

Se curata crapul, se spala si se taie bucati.Se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei si bucatele de peste. Se da la cuptor. Cand pestele s-a rumenit se adauga vin negru, piper macinat, pasta de bulion subtiata cu vin negru. Se lasa sa dea bine in clocot. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se aranjeaza pe un platou. Se poate garnisi cu ciuperci umplute sau inabusite.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Silvas Razvan (speedy110583)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crap cu vin negru.