1 / 6

Bors de miel

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 2 l bors
  • 4 oua
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legaturi de leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

La borsul de miel se foloseste in primul rand capul de miel, adaugand si picioarele. Se curata bine carnea si se fierbe in apa rece cu sare, adunand spuma, cand este nevoie. Intre timp, se fierbe si se strecoara borsul, se bat ouale si se toaca marunt ceapa si verdeata. Cand carnea e fiarta, se adauga borsul si ceapa, cu tot cu frunze si, dupa vreo doua-trei clocote, se drege cu ou batut si se presara cu verdeata.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri