3 / 6

Ciorba de gaina

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg carne de gaina
  • 2 cepe
  • 1 legatura de morcovi
  • 400 g rosii
  • 100 g orez
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea se curata, se spala si se transeaza. Se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se aduna spuma, se adauga ceapa, taiata in sferturi, morcovii taiati julien, orezul si rosiile taiate in felii. Cand carnea este fiarta, se drege cu ouale batute cu smantana, se potriveste de sare si piper si se presara verdeata tocata marunt.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri