2 / 6

Ciorba de miel

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de albitura
  • 600 g rosii
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se fierbe in apa rece cu sare. Dupa ce se aduna spuma, se adauga morcovii si albitura, curatate si taiate julien, precum si ceapa tocata. Rosiile se oparesc in apa clocotita, apoi se decojesc si se dau pe razatoare, adaugandu-se in ciorba cand carnea e deja fiarta. Se potriveste de sare si piper si, când se ia de pe foc, se adauga verdeata tocata fin.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri