Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente: 

    3 linguri ulei, 1 salata (capatana), 400g. carne de vita macinata, sare, 1 ardei iute, zahar, 20g. ghimbir ras, sucul si coaja unei lamai verzi, 1 castravete, 2 cepe, piper proaspat macinat, 1 mango, 2 linguri alune de pamant prajite, 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri sos de soia(incolor);


Mod de preparare:


1.Carnea tocata se frige , se adauga ardeiul iute taiat rotocoale(fara seminte ), ghimbirul ras, ceapa tocata fin, apoi se sareaza.
2.Pulpa de mango se taie cubulete.Castravetele se taie in doua , apoi pulpa i se taie felii.
3.Salata se spala, se rupe in bucati.Se amesteca cu toate ingredientele;carnea tocata, castravetele si mango.
4.Sucul si coaja de lamaie se amesteca cu sosul de soia , 2 linguri de ulei, sucul unei lamai obisnuite si zaharul.Se sareaza, pipereaza si se amesteca cu legumele.Se aseaza salata in salatiera si se presara deasupra alune .

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Va recomandam si retetele:

Cum sa alegi painea

Sardinele si acizii omega 3

Inghetata cu branza de vaci

Crema de morcovi