Ingrediente
- 200 g cascaval
- ulei
- pesmet
- faina
- lapte
Mod de preparare
Taiati cascavalul in felii subtiri de aproximativ un centimetru. Aceste felii se dau prin lapte, faina, ou si apoi prin putin pesmet.
Se incalzeste putin o tigaie de marime potrivita pentru a pregati cascavalul si se adauga ulei.
Feliile se cascaval se prajesc bine pe ambele parti pana cand cascavalul este moale si se rumeneste suficient de mult.
Se serveste cald.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Crutoane de cascaval
Pui cu ananas
Salata de macaroane
Pui imperial
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie