Ce parere ai de cascavalul pregatit pane? Incearca reteta oferita de Delly.

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • ulei
  • pesmet
  • faina
  • lapte

Mod de preparare

Taiati cascavalul in felii subtiri de aproximativ un centimetru. Aceste felii se dau prin lapte, faina, ou si apoi prin putin pesmet.

Se incalzeste putin o tigaie de marime potrivita pentru a pregati cascavalul si se adauga ulei.

Feliile se cascaval se prajesc bine pe ambele parti pana cand cascavalul este moale si se rumeneste suficient de mult.

Se serveste cald.

Pofta buna!

Va recomandam si retetele:

Crutoane de cascaval

Pui cu ananas

Salata de macaroane

Pui imperial


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cascaval pane.