Timp de preparare:

1 ora

Dificultate:

medie

Ingrediente: 
1 stiuca mare
1 morcov
1 patrunjel
1 ceapa
2 bucati de hrean
unt cat o nuca 
200 ml smantana
1 lingura de faina
sare
piper boabe

Mod de preparare:


Pestele curatat se acopera cu un litru de apa in care se pune zarzavatul taiat rondele, ceapatocata marunt si o bucata de hrean taiat in patru. Se condimenteaza cu sare, piper boabe, se adauga unt si se lasa sa fiarba.

Cand pestele este fiert , se scoate din apa. Zeama se lasa sa scada la jumatate, se strecoara, se amesteca cu smantana frecata cu faina si se fierbe. Se toarna peste peste, iar hreanul ramas se rade si se presara peste sos.

O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)

Tu cum pregatesti stiuca? Da click aici si trimite reteta ta.

Va recomandam si retetele:

Biscuiti

Salata de fructe

Crap cu vin negru