O reteta pentru frigarui la gratar cu niste poze care in mod sigur te vor convinge sa incerci aceasta reteta.

Timp de preparare frigarui:   

1ora

Dificultate frigarui:
 
medie

Ingrediente frigarui:  

    carne de porc ardei grasi rosii ceapa sare piper
    Ustensile: bete de bambus pentru frigarui gratar carbuni emne chibrituri













 









Mod de preparare:

1. Taiem carnea bucatele mici cu diametrul de 2-3 cm. , rosiile si ardeii bucati nu foarte mici ca sa nu cada de pe bete. Luam cate un bat de bambus(se gasesc la supermarket)si cu mare grija sa nu ne intepam , infigem cate o bucata de carne , apoi cate un ardei, ceapa, rosie,iar carne si tot asa , pana se umple tot batul, dar lasam capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa putem sa tinem frigaruile in mana atunci cand le manuim pe gratar sau cand le mancam.
2 .Aprindem lemnele, le lasam sa arda si apoi adaugam carbunii.Dupa ce acestia au ars mocnit , jarul e numai bun pentru gratar.
3. Asezam frigaruile pe gratar la rand si avem grija sa le intoarcem cand pe o parte , cand pe alta , ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au rumenit dupa gust si uniform , le luam de pe gratar si le servim direct de pe bat

sursa: www.pofta-mare.ro

http://www.pofta-mare.ro/retete_picnic_frigarui.php

Va recomandam si retetele:

Frigarui de pui cu ananas

Pulpe italienesti la cuptor