Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente: 

    400 g cascaval 100 g salam picant 100 g sunca presata 100 g morcovi fierti (intregi) 4 oua fierte tari sare, piper ulei de masline otet putina supa (de la morcovi)


Mod de preparare:

Cascavalul se taie felii de 0,5 cm grosime si apoi in fasii subtiri. Feliile de salam si de sunca se taie tot in fasii (sa fie cam la fel de groase ca si cascavalul) iar morcovii fierti la fel, ii taiem in felii pe lungime si apoi in fasii (daca sunt prea lungi, ii taiem in 2 inainte).
Se amesteca toate "fasiile", se potrivesc de sare si piper, si se asezoneaza cu amestecul de ulei, otet si supa.
Se aseaza frumos pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate in sferturi.

E delicioasa!

Pofta buna!

O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)