Timp de preparare:
25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(2portii):
- 2 trandafiri bine deschisi dar nu cu petale uscate
- 5-6 boboci de trandafiri
- zahar
- coaja rasa de la o lamaie
- 1-2 linguri de mure
- 1-2 linguri de faina
- 2 linguri smantana lichida
Mod de preparare:
Se pun 300ml. apa la fiert, se adauga zahar dupa gust , coaja rasa de lamaie, se da un clocot si se ingroasa cu faina amestecata cu smantana si cu apa rece , ca sa nu se faca cocoloase.
Cand am obtinut o supa-crema omogena, se pun petalele dela 1 trandafir mare(celalalt se pastreaza pentru ornat) si de la bobocii de trandafiri, precum si murele.
Se acopera oala cu capac, pentru ca aroma trandafirilor sa patrunda in supa.
Se serveste garnisita cu petalele de la trandafirul pastrat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Petrecere frumoasa !
Tu cu ce reteta ti-ai surprins partenerul de viata? Da click aici si trimite reteta acum!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie