Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(Pentru 4 persoane):
Mod de preparare:
1.Curatati castravetii, taiati-i in patru, pe lung, indepartati-le semintele si taiati-i din nou in bucati de cca. 3 cm.Opariti-i un minut in apa clocotita cu sare ,lasati-i sa se raceasca si apoi sa se scurga bine .
2.Rumeniti semintele de pin intr-o tigaie de teflon , fara grasime , si puneti-le deoparte.
3.Puneti la incins 25g.unt, impreuna cu uleiul si prajiti medalioanele de vitel (sau pieptul de pui), cate 3-4 minute pe fiecare parte.Sarati-le, piperati-le si scoateti-le pe o farfurie.
4 Turnati in tigaie vermutul, praful de curry si frisca nebatuta sau smantana si lasati sosul sa fiarba si sa scada aproximativ 3 minute , amestecand cu o lingura de lemn.La sfarsit , adaugati putina zeama de lamaie, turnati sosul in 4 farfurii si asezati deasupra cate 3 medalioane prajite.
5.Concomitent , caliti castravetii scursi in restul de unt (25g.), incorporati castraveciorii murati , taiati marunt, presarati peste ei semintele de pin rumenite si mararul tocat si serviti-le ca garnitura langa medalioanele de carne.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Trimite si tu reteta ta! Da click aici si in scurt timp va ajunge la noi!
Va recomandam si retetele:
Cea mai frumoasa surpriza
Natura din bucatarie
Ciocolata