60 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
700g.varza rosie,
25g.ghimbir proaspat,
350g.rodie,
sare,
piper,
3 linguri suc de lamaie verde,
25g.zahar,
100ml.ulei,
60g. migdale zdrobite,
50g.afine(congelate sau din compot),
100g.salata tanara(sa nu aiba capatana),
200g.piept de rata afumat, taiat felii;
Mod de preparare:
1.se curata varza, se taie in doua, se taie coceanul , apoi se taie foarte fin.Se curata si se rade ghimbirul.Se taie rodia in doua si cu o lingurita se scot semintele.Se stoarce si sucul de la rodie.
2.Din sucul de rodie, sucul de la lamaia verde, zahar, sare, piper, ghimbir si ulei se prepara un sos.
3.In sosul de mai sus , punem semintele de rodie si turnam sosul peste varza taiata fin.Acoperim vasul si tinem varza la rece 30 minute.Migdalele zdrobite le punem intr-o tigaie de Teflon, fara grasime, si le rumenim.Apoi , le amestecam cu afinele si le punem peste varza.
4 Salata verde se spala si se inlatura apa cu centrifuga.Se amesteca cu varza.
amestecata cu varza, iar peste se aseaza feliile de piept de rata afumat.Insotim preparatul de un vin rosu sec.
Pe un platou , se pune salata de varza , alaturi salata verde.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară