5 / 6

Drob de miel cu alune

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 kg maruntaie de miel (rinichi, ficat, plamani, splina)
  • 150 g branza de oaie
  • 100 g pesmet
  • 10 legaturi ceapa verde
  • 100 g alune pisate
  • 4 legaturi marar
  • 2 ardei
  • 4 oua crude
  • 2 oua fierte tari
  • sare, piper
  • 5 linguri ulei
     

Mod de preparare:

Fierbeti maruntaiele in apa cu sare timp de 30 de minute, apoi le scoateti si le taiati marunt. Tocati jumatate din cantitatea de ceapa marunt si o caleti in ulei. O amestecati apoi cu tocatura de maruntaie, 2 oua crude, alunele, mararul tocat, sare si piper dupa gust. Intr-o tava imbracata cu hartie pergament asezati un strat de tocatura, iar deasupra restul de ceapa tocata, amestecata cu celelalte oua crude, pesmetul, ardeii taiati marunt, branza rasa si ouale fierte taiate cubulete. Deasupra asezati in strat restul de umplutura. Decorati drobul cu inele si codite de ceapa verde si acoperiti cu hartie pergament si il dati la cuptor pentru 35-40 de minute.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri