Ce parere ai de limba de vaca cu ananas?

Timp de preparare:

90 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

-1 limba de vaca
-1 conserva ananas
-1 lingurita capere
-1 lingurita barbecue de pui
-2 linguri din alb dulce

Mod de preparare:

Limba de vaca se spala si se pune la fiert.Dupa ce s-a fiert se curata si se taie felii de jumatate de centimetru.
Ananasul din conserva se scurge si se pune in tigaia de prajit cu o lingurita de barbecue de pui,1 lingura ulei si 1 lingurita zahar.Cand prinde o crusta frumoasa portocalie se adauga vinul si caperele.Peste sos se pun feliile de limba,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana se ingroase sosul.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Claudia (claudia69)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Limba de vaca cu ananas.