ghid pentru o viaţă împlinită

5 aperitive pentru masa de Pasti

slide-ul 5 / 5
5 aperitive pentru masa de Pasti: Pasta de cas cu ceapa verde

Pasta de cas cu ceapa verde

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g cas proaspat
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 100 g unt
  • sare,
  • boia dulce de ardei
  • chimen

Mod de preparare:

Casul se spala bine, se taie în bucatele, se piseaza cu furculita, apoi se trece printr-o sita din inox. Ceapa se curata, se spala si se toaca foarte fin. Untul se freaca spuma. Se amesteca bine casul cu ceapa si untul, se adauga sarea, boia si chimen, dupa care se omogenizeaza, frecand energic cu lingura de lemn. Se serveste pe felii de paine prajita, garnisita cu feliute de ridichi sau de rosii, frunzulite de patrunjel sau fire de marar.

Voteaza reteta:

Scor: 3.29 din 7 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 aperitive pentru masa de Pasti.

Alte prezentari din sectiunea Retete culinare