ghid pentru o viaţă împlinită

5 aperitive pentru masa de Pasti

slide-ul 3 / 5
5 aperitive pentru masa de Pasti: Piftie in coaja de oua

Piftie in coaja de oua

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 10 oua
  • 2 cesti supa de carne de vita sau curcan
  • 20 gr. gelatina
  • 1 ardei rosu proaspat
  • boabe de porumb din conserva
  • 300 gr. carne de curcan
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare:

Se pregatesc cojile de ou. Se spala ouale cu apa rece dupa care varful se sparge si cu grija faceti o gaura de aproximativ 2-2,5 cm diametru. Se goleste continutul lor, dupa care se spala interiorul lor cu apa rece si se intorc cu spartura in jos pentru a se usca. Gelatina se inmoaie in 30 ml apa pentru 10 min, dupa care se incalzeste pana cand s-a dizolvat complet (nu se fierbe) si se amesteca cu supa in care a fiert carnea de curcan. Ardeiul si carnea de curcan se taie cubulete. Scurgeti apa din porumb. Puneti ingredientele in toate cojile de oua in mod proportional: ardei gras, patrunjel sau marar, carnea de curcan, porumb, ardei gras si cate o frunza de parunjel, pentru decor, totul pana se umple oul. Se toarna supa, dupa care ouale se dau la frigider pana doua zi. Se decojesc usor pentru a nu le strica forma

Voteaza reteta:

Scor: 3.29 din 7 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 aperitive pentru masa de Pasti.