ghid pentru o viaţă împlinită

5 aperitive pentru masa de Pasti

slide-ul 2 / 5
5 aperitive pentru masa de Pasti: Menuet de ardei

Menuet de ardei

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 3 ardei grasi (rosu, galben-portocaliu, verde)
  • 400g ciuperci taiate
  • 200g ficat de pui
  • 100 g unt, 250 g porumb fiert
  • 200 g branza vaci
  • 50 g smantana
  • 3 catei de usturoi
  • un varf de cutit chimen,
  • un varf de cutit curry
  • un varf de cutit busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ardeii se spala si se curata de seminte. Se taie in jumatati sub forma unor barcute, apoi se umplu pe rand cu compozitia rezultata. Ficatul de pui se spala si se caleste in unt. Cand este gata prajit, se da prin masina de tocat, obtinandu-se astfel o crema uniforma. Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca apoi cu 125 g ciuperci. Cu aceasta compozitie se umplu 2 barcute de ardei. Branza de vaci se amesteca cu smantana, cu usturoiul tocat marunt, cu chimenul si cu busuiocul. Se sareaza si se pipereaza. Se umplu cu ea alte doua dintre jumatatile de ardei. Ultimele doua jumatati se umplu cu boabe de porumb amestecate cu ciupercile ramase, cu o nuca de unt, cu curry, sare si piper.

Voteaza reteta:

Scor: 3.29 din 7 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 aperitive pentru masa de Pasti.