Din cafea se poate pregati o delicioasa budinca. Sa vedem cum si mai ales de ce anume avem nevoie:
Ingrediente
- 250 g miez de paine
- 500 ml de cafea tare
- 8-9 oua
- zahar vanilat
- 100 g nuci
- 30 g unt
Mod de preparare
Miezul de paine trebuie sa fie inmuiat in cafea calda. Sa da apoi printr-o sita.
Intreaga compozitie se pune intr-o forma unsa cu putin unt si presarata cu faina.
Se fierbe in baie de apa aproximativ o ora.
Se serveste rece.In functie de preferinte se mai poate pregati si o alta crema care poate fi servita alaturi de budinca de cafea.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti budinca? Da click aici si trimite reteta ta!
Va recomandam si urmatoarele articole:
Spuma de cafea
Tiramisu
Cafeaua intre risc si beneficiu
Ce nu stiai despre cafea
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei