O reteta care in mod sigur te va impresiona si nu vei ezita sa o pregatesti de mai multe ori celor dragi.

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

este recomandat pstrvul,dar la fel de bine poate fi flolsit i alul, crapul sau carasul,susan, lmaie, sare, piper alb

Mod de preparare:

Petele - curat de solzi, se spal bine in ap rece, se las la scurs, dup care se tvlete bine in susan; dac petele este prea mare, se poate seciona in lungul su i tiat dup placul i pofta stomacului fiecruia ; la pstrv i la carasul-crapul de dimensiunu reduse se poate lsa i capul petelui .
Se pune la prjit in ulei bine inclzit in prealabil (pentru a nu permite absorbirea uleiului in exces), se scoate bine rumenit pe un platou asezonat cu frunze de salat verde, fire de ptrunjel proaspt,legume fierte asortate, se agaug sare, piper alb i zeam de lmaie dup gust i - obligatoriu - o sticl de vin Sauvignon Blanc de Jidvei bine frapat.
Este un preparat delicios !

O reteta propusa de: Boocan Adrian (adibozzocelcumplit)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri