Este o reteta usor de preparat , fiind un aperitiv de sarbatoare.
Timp de preparare:
30 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

(pentru 8 persoane):12 andive, 32 felii fine de bacon, 200g.costita afumata taiata lamele subtiri, 2 linguri stafide , 2 linguri miere, 2 linguri verdeata taiata cu foarfecele, 50g.unt, sare, piper;

Mod de preparare:

1.Indepartati baza( cotorul) andivelor si taiati-le fasii.Incingeti untul intr-o tigaie , prajiti lamelele de costita afumata circa 5 minute si adaugati andivele , verdeata si stafidele.Sarati,piperati, turnati peste ele mierea si amestecati 5 minute pe foc iute , pana ce se evapora toata apa.
2.Asezati cate 2 felii de bacon pe un fund de lemn (in asa fel incat sa se suprapuna putin pe latura lunga), puneti la mijloc o lingurita cu varf din amestecul de andive +costita afumata, rulati feliile de bacon , fara sa le strangeti prea tare si legati pachetelul astfel obtinut cu sfoara de bucatarie.Repetati operatiunea , pana ce aveti cate 2 rulouri de andive pentru fiecare persoana.Puneti rulourile pe foc, intr-o tigaie (faragrasime ), si lasati-le 5 minute sa se prajeasca pana ce baconul devine putin crocant.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri