30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 8 persoane):12 andive, 32 felii fine de bacon, 200g.costita afumata taiata lamele subtiri, 2 linguri stafide , 2 linguri miere, 2 linguri verdeata taiata cu foarfecele, 50g.unt, sare, piper;
Mod de preparare:
1.Indepartati baza( cotorul) andivelor si taiati-le fasii.Incingeti untul intr-o tigaie , prajiti lamelele de costita afumata circa 5 minute si adaugati andivele , verdeata si stafidele.Sarati,piperati, turnati peste ele mierea si amestecati 5 minute pe foc iute , pana ce se evapora toata apa.
2.Asezati cate 2 felii de bacon pe un fund de lemn (in asa fel incat sa se suprapuna putin pe latura lunga), puneti la mijloc o lingurita cu varf din amestecul de andive +costita afumata, rulati feliile de bacon , fara sa le strangeti prea tare si legati pachetelul astfel obtinut cu sfoara de bucatarie.Repetati operatiunea , pana ce aveti cate 2 rulouri de andive pentru fiecare persoana.Puneti rulourile pe foc, intr-o tigaie (faragrasime ), si lasati-le 5 minute sa se prajeasca pana ce baconul devine putin crocant.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor