Inghetata delicioasa.

Timp de preparare:
30 - min

Dificultate:
medie

Ingrediente:

3 galbenusuri;
250 ml lapte;
150 g zahar pudra;
1 lingurita faina;
2-3 linguri cacao;
1-2 pachetele zahar vanilat;
500 gr. frisca proaspata.

Mod de preparare:

Se freaca foarte bine galbenusurile cu zaharul,faina si cacao (treptat), apoi se adauga laptele si dupa ce a-ti omogenizat totul foarte bine se fierbe in bain-marie.Compozitia se bate cu telul pana se ingroasa, se aromeaza cu vanilie si dupa ce se raceste se incorporeaza frisca.
Se toarna in forme si se pune la inghetat fara sa se amestece. Se poate servi dupa preferinte, cu zmeura sau fragi.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Parfe de cacao.