Este usor de preparat si are o aroma aparte datorita sampaniei.
Timp de preparare:
60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

1pui de 1,3 kg. dezosat si taiat cubulete,2 linguri ulei de masline, 1 lingura praf de curry, sare, piper, 1 manunchi de rozmarin verde, 2 cepe, 2 lamai taiate felii, 1 sticla de sampanie, 4 cuisoare, 1 manunchi de patrunjel verde;

Mod de preparare:

Se pun bucatile de pui intr-o tigaie si se prajesc in ulei 5-8 minute .Se sareaza, pipereaza si se pudreaza cu praful de curry.Se adauga aromele, cuisoarele, lamaia,ceapa taiata si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.Se pune 1/2 de sticla de sampanie peste carne si se fierbe inca 10 minute. Se adauga restul de sampanie si se mai fierbe 10 minute.
Se serveste cald.
Un vin alb sec merge excelent cu acest preparat.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri