60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1pui de 1,3 kg. dezosat si taiat cubulete,2 linguri ulei de masline, 1 lingura praf de curry, sare, piper, 1 manunchi de rozmarin verde, 2 cepe, 2 lamai taiate felii, 1 sticla de sampanie, 4 cuisoare, 1 manunchi de patrunjel verde;
Mod de preparare:
Se pun bucatile de pui intr-o tigaie si se prajesc in ulei 5-8 minute .Se sareaza, pipereaza si se pudreaza cu praful de curry.Se adauga aromele, cuisoarele, lamaia,ceapa taiata si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.Se pune 1/2 de sticla de sampanie peste carne si se fierbe inca 10 minute. Se adauga restul de sampanie si se mai fierbe 10 minute.
Se serveste cald.
Un vin alb sec merge excelent cu acest preparat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor