O alta varianta de a pregati oua la capac.

Timp de preparare:
15 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

-3oua
-2 rosii mari
-ulei
-sare
-2 catei de usturoi sau 50g cascaval

Mod de preparare:

Rosiile se taie cuburi si se pun intr-o tigaie de prajit cu 2 linguri de ulei si un praf de sare. Dupa 5 minte se sparg 3 oua si se pun intregi, peste oua.
Se rade cascavalul sau se presara usturoiul taiat marunt. Se pune capac si se lasa 10 minute la foc mic.

Pofta buna!!

O reteta propusa de: Claudia (claudia69)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oua la capac 2.