O reteta de piftie excelenta.

Dificultate:
medie

Timp de preparare:

4 - ore

Ingrediente:

-ciolan de porc cu adidas cu tot. tot piciorul de la un porc de preferat din spate.
-sorici cat mai mult.,
-2 urechi de porc.
-un morcov intreg
-o ceapa
-usturoi
- o lingura delikat.

Mod de preparare:

-se pune la fiert piciorul de porc cu delikatulsi se spumeaza apoi se mai verifica de cat de sarata este si se mai adauga delikat sau knnor.
-dupa 3 ore si jumatate se pun morcovul si ceapa in oala intregi la fiert.
-dupa ce incep sa fiarba si se dezoseaza se separa carnea de zeama ceapa si morcovul se scot intregi si se folosesc la altceva.
-se pune carnea(care se dezoseaza sa nu stai sa sugi la oase)si soriciul taiat felii mai mari in vase apoi in ciur se pune usturoiul pisat si se strecoara zeama asta prin ciur peste usturoi atunci cand este fierbinte.
-pentru cei care au probleme cu stomacul nu e indicat sa lase usturoiul in farfurie de aceea eu am filtrat usturoiul prin ciur cu zeama fierbinte) sau ca sa va fie bine de craciun.
- se da la rece si cand este gata se ia grasimea de deasupra.
-pentru cine vrea se poate pune si bucati din morcov ornamental in farfurii sau frunze de patrunjel mici asta ramane la ornament ca fiecare sa faca cum vrea.

Sa aveti pofta !

Asta e o reteta pentru cei care au probleme cu stomacul si anume nu pune-ti usturoiul sa stea in farfurie cu piftia ca degaja gaze si e toxic.
Craciun cu piftii !

O reteta propusa de: Ciucar Florinel (florinelciucar)

SARBATORI FERICITE!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piftie 2.