Timp de preparare:
45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

    6 oua 14 linguri zahar(pt blat) 2 linguri cacao 3 linguri ulei 14 linguri lapte 14 linguri faina 1 praf de copt
Crema:
    100 g unt 4 vanilii 250 g branza de vaci 200 g zahar pudra
Glazura:
    2 budinci vanilie 700 ml suc Fanta 8 linguri zahar

Mod de preparare:

Blat: Galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar. Apoi se adauga pe rand cacaua, uleiul, laptele, faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma cu 4 linguri zahar, care se adauga la blat. Se pune blatul intr-o tava unsa, si se da la cuptor, la foc potrivit.

Crema: Se amesteca untul cu zaharul pudra si cu vaniliile, se adauga apoi si branza de vaci si se amesteca bine. Aceasta crema se pune peste blatul copt si racit.

Peste crema se pune urmatoarea glazura: cele doua pachete de budinca de vanilie se fierb cu 700 ml suc Fanta si 8 linguri zahar pana se ingroasa.

Pofta buna!


O reteta propusa de: POSA RALUCA-IOANA (ralucaposa)

Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.