Ingrediente
- 2 linguri de apa
- o lingura de ulei
- 1 ou
- faina cat greutatea oului
- patrunjel taiat marunt
Oul, uleiul si apa se pun intr-o cana si se amesteca. Se adauga faina si se amesteca si ea bine pana cand nu mai exista niciun fel de cocoloase.
In momentul in care supa fierbe, aceasta compozitie din cana se lasa sa se scurga in fir subtire. In supa se formeaza fulgi mici.
Se continua fierberea inca 5 minute.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie