Sa pregatim impreuna limba cu ardei.

Ingrediente

  • 7 felii de limba
  • 2 cepe (100 grame)
  • 3 ardei grasi
  • 500 g rosii
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o craticioara si se caleste ceapa taiata in felii subtiri. Se pune putina sare si se lasa pe foc pana devine lucioasa.
Se pune si ardeiul gras taiat si el in felii subitiri. Se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute.
Se adauga rosiile curatate de coaja si taiate felii plus toate ingredientele si putina supa din cea in care a fiert limba.
Se mai pune putina sare si se amesteca foarte bine.
Preparatul se tine la cuptor timp de 20 de minute.

Este delicioasa rece.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Limba cu ardei.