Ingrediente

    300 g carne de vaca fiarta 350 g de telina, morcov fierte 200 ml smantana 150 g franzela 100 ml lapte 5 oua o ceapa 100 g unt ulei sare

Mod de preparare


Carnea se fierbe bine si apoi se da prin masina de tocat impreuna cu telina, morcovii si paine inmuiata in lapte, ceapa tocata si calita putin inainte.

La aceasta compozitie se pune smantana galbenusurile de oua dar si sare si piper dupa gust..
Se amesteca foarte bine si se pun si albusurile batute si ele pana se formeaza o spuma tare.

Totul se pune intr-o cratita care este unsa in prealabil cu putin unt.

Aceasta cratita se pune intr-o tava cu apa fierbinte in cuptor. Se tine cam o ora cat sa se rumeneasca. Se tine in cratita pentru ca este moale.

Se tine la frigider si se poate servi pe paine sau pentru tartine.

Pofta buna!

La multi ani si un An Nou fericit!