- 300 g carne de vaca fiarta
- 350 g de telina, morcov fierte
- 200 ml smantana
- 150 g franzela
- 100 ml lapte
- 5 oua
- o ceapa
- 100 g unt
- ulei
- sare
Mod de preparare
Carnea se fierbe bine si apoi se da prin masina de tocat impreuna cu telina, morcovii si paine inmuiata in lapte, ceapa tocata si calita putin inainte.
La aceasta compozitie se pune smantana galbenusurile de oua dar si sare si piper dupa gust..
Se amesteca foarte bine si se pun si albusurile batute si ele pana se formeaza o spuma tare.
Totul se pune intr-o cratita care este unsa in prealabil cu putin unt.
Aceasta cratita se pune intr-o tava cu apa fierbinte in cuptor. Se tine cam o ora cat sa se rumeneasca. Se tine in cratita pentru ca este moale.
Se tine la frigider si se poate servi pe paine sau pentru tartine.
Pofta buna!
La multi ani si un An Nou fericit!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor