Timp de preparare:
1h

Dificultate:
medie

Ingrediente:

    200 g snitele de soia 4 cartofi mari o ceapa mare optional usturoi pesmet sare ulei
Mod de preparare:

Se fierb snitelele ,se scurg si se pun in vasul rob. de bucatarie impreuna cu ceapa si usturoiul.Se maruntesc dar nu tare ca o pasta.Cartofii se dau prin raz.mica ,se scurg de apa si se amesteca cu soia (care intre timp a fost pusa intr-un castron).
Peste compozitie se pune sare(delikat) dupa gust si se amesteca .Se fac chiftelute care se tavalesc prin pesmet si se pun la prajit in ulei >Cand sunt rumenite frumos se iau cu paleta si se aseaza pe o farfurie (pe farfurie se aseaza 2-3 randuri de prosop.hartie absorb).
La noi la catolici posturile sunt mai usor de tinut .Se mananca :lapte,branza,oua,peste.Numai carne nu avem voie sa mancam.
Tocmai de aceea eu am pus in chiftelute si 2 oua .

Pofta buna.

O reteta propusa de: Petrisor Elena (petr)