Este o specialitate foarte bogata in calorii.

Timp de preparare
30 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

  • 3 kg cartofi
  • o jumatate de kg branza de oaie
  • 2 linguri faina
  • 2 oua si sare dupa gust

Mod de preparare:

Se razuie catrofi si branza, dupa care se pun cele 2 linguri de faina si se bat cele 2 oua si se pun peste compozitie amestecandu-se cu celalalte ingrediente.
Se pune ulei in tigaie putin mai mult ca la clatite si se pun 3 linguri de compozitie si se intinde cu lingura ca o clatita pe toata suprafata tigai interioare.
Se coace pe ambele parti si se servesc calde.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Cocota Florina (cocota_florina)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri